Geschiedenis

Hoe het is ontstaan

Als kind van 4 jaar ben ik begonnen met muziek door mijn grootvader die accordeon speelde. Telkens ik daar was speelde hij op het instrument dat mij facineerde .Ik mocht al eens op een knopje duwen en ja hoor er kwam geluid uit .

Zo kwam mijn 1 ste muziek instrument in mijn leven de accordeon .Zo ook de eerste lessen in de muziek .Op 8 jarige leeftijd mocht ik deelnemen aan de belgische en europese kampioenshappen voor accordeon . Op 12 jarige leeftijd leerde ik een vriend kennen met een passie voor orgel en zo onstond toen een fijne samenwerking voor optredens her en der in Belgie en Nederland .we kochten ons eerste geluidsinstallatie en we deden promotie optredens ( voor een hapje en een drankje ) Op 16 jarige leeftijd kwam de vraag om mee te helpen voor grotere evenementen . Ondertussen was een goede vriend begonnen met dj te spelen en onstond zo een samenwerking in het dj milieu na een paar jaar ontmoeten we een duo die optredens deed her en der met de vraag voor geluid en mixing te doen voor hen . 

Na enige jaren moeten we zelf geluid bijhuren om het werk rond te krijgen dus word er beslist om eigen materiaal aan te kopen . Al snel word duidelijk dat we moeten bij investeren in geluid en pa .

mvg SD Sound and light